Lån med höga räntor och ökande skulder är ett växande problem i Sverige och många övriga delar av världen. För att som privatperson exempelvis kunna få ett bostadslån eller köpa en dator på avbetalning görs en kreditupplysning som säkerställer att köparen har god förmåga att kunna betala av skulden. Många vet inte hur systemet kring kreditvärdighet fungerar och har dessutom dålig koll på hur de själva ligger till, vilket givetvis är ofördelaktigt om man funderar på att ansöka om ett lån eller köpa något på avbetalning eller faktura.

Kreditkollen.info finns för att ge dig information om kreditvärdighet, kreditupplysningar och tjänsten kreditkollen. Vi drivs av att fler ska få bättre koll på sin privatekonomi genom att göra en kreditupplysning på sig själva med kreditkollen. Kreditkollen är ett smidigt sätt att se aktuell kreditvärdighet och är en uppskattad tjänst som används tusentals gånger per år av privatpersoner i Sverige.

Vårt mål är även att fler ska kunna göra en kreditupplysning gratis, genom att ha koll på hur man kan ta reda på sin kreditvärdighet utan att betala.

Företagsuppgifter och kontakt

Företaget bakom kreditkollen.info (Brightlight AB) har sitt säte i Huskvarna, 56144, Sverige.

Adress: Rogbergavägen 22, 56144 Huskvarna

Oavsett om du behöver svar gällande tjänsten kreditkollen eller har generella frågor om kreditvärdighet svarar vi gärna på dem! Vi svarar så snabbt vi kan under kontorstid (vardagar 08:00 – 17:00). Kontakta oss vänligen på följande mailadress:

kontakt@brightlight.top

Genomsnittligt kreditbetyg i Sverige är 60 av 100. Vad har du?

Kreditkollen - i samarbete med Uscore

Rulla till toppen